Hirdetés

Megérkezett az új magyar kémfilm előzetese

InterCom

2022.04.28. 12:38

Megérkezett az új magyar kémfilm előzetese
(Fotó: A játszma - A mozifilm Facebook-oldala)

A játszma nyáron fog debütálni a mozikban.

Hirdetés

Hirdetés

Elkészült az új magyar kémfilm, A játszma előzetese. Az alkotást június 9-én mutatják be a hazai mozik, az InterCom forgalmazásában. Fazekas Péter filmje az itthon és külföldön is kultfilmmé vált A vizsga folytatása, az ikonikus thriller felejthetetlen karakterei Kulka János, Nagy Zsolt, Hámori Gabriella és Scherer Péter alakításában vissza is térnek a vászonra, Staub Viktória pedig új főszereplőként csatlakozott a nagy csapathoz – olvasható az InterCom közleményében.

A játszma története 1963-ban játszódik, Budapesten. Az állambiztonság tisztje, Jung András (Nagy Zsolt), élete tökéletes: boldogan él feleségével, Évával (Hámori Gabriella), és az egyetlen dolog, ami előléptetését hátráltatja, egy versengő kolléga, Kulcsár (Scherer Péter). Amikor felbukkan a múltból egy lezáratlan ügy kapcsán a legendás kém, Markó Pál (Kulka János), fordulat fordulatot követ, és kezdetét veszi egy könyörtelen párharc, ahol senki és semmi nem az, aminek látszik, és egyetlen emberi gesztus az életedbe kerülhet.

A játszma a Nemzeti Filmintézet támogatásával, a Film Positive gyártásában készült, rendezője Fazakas Péter (Árulók, Szabadság - Különjárat), forgatókönyvírója Köbli Norbert (Örök tél, Trezor, A berni követ, A vizsga).

filmA játszma

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés