Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Érkezik Elvis az HBO Maxra!

| 2022. 08. 26. | 16:17:00
Hamarosan debütál a streamingplatformon. + Előzetes
Érkezik Elvis az HBO Maxra!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Elvis című film szeptember 2-án debütál az HBO Maxon – adta hírül közleményében a streamingszolgáltató. A mozikban nagy sikerrel futó életrajzi filmet több mint 160 ezren látták eddig. Az Elvist eredeti nyelven és magyarul is megtekinthetik majd az előfizetők, a televíziós premierje premier október végén várható.

Az Oscar-jelölt filmrendező, Baz Luhrmann alkotása Elvis Presley életéről és zenei karrierjéről, valamint menedzseréhez, Tom Parkerhez fűződő bonyolult kapcsolatáról szól. Az Elvis (Austin Butler) életének 20 évét felölelő film másik főszerepében az Oscar-díjas Tom Hanks látható, valamint Elvis életének egyik legjelentősebb szereplője, Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Az alkotás úgy mutatja be a zenei legendát, a sztár felemelkedésétől kezdve példátlan magasságokba ívelő karrierjéig, hogy Parker szemszögéből elmesélve egy mélyfúrást kapunk kettejük kapcsolatáról is, valamint az események hátteréül szolgáló erkölcsi, kulturális és ízlésbeli változásokról, amelyek robbanásszerűen alakították át Amerikát néhány évtized leforgása alatt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés