Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rekorddal nyitott hazánkban a Sárkányok háza

| 2022. 08. 24. | 11:50:00
Az HBO saját gyártású sorozat augusztus 22-én indult el.
Rekorddal nyitott hazánkban a Sárkányok háza
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az HBO új, saját gyártású sorozata, a Sárkányok háza Magyarországon az HBO Maxon debütált, minden idők legnézettebb HBO streamingtartalmaként, beleértve a sorozatokat és az egész estés filmeket is. A bemutatása első 48 órája alatt ugyanis a széria első részét összesen többen nézték a felhasználók, mint bármelyik másik premiert, beleértve az HBO Maxon idén korábban bemutatott Batmant is – számolt be az HBO Max a közleményében.

– A Sárkányok háza messze a legsikeresebb premierünk Magyarországon az HBO és az HBO Max történetében. Minden korábbi bemutató rekordját megdöntötte. Az első rész nézettsége minden előzetes elvárásunkat felülmúlta –mondta a magyar HBO PR vezetője, Pinczés-Pressing Ádám.

A Sárkányok háza első része egyszerre vált elérhetővé az HBO Max huszonegy európai országában Skandináviában, a Benelux államokban, Közép-Kelet-Európában és az Ibériai-félszigeten, közép-európai idő szerint augusztus 22-én, hétfőn hajnali három órakor. A platformot a hajnali óráktól kezdve minden korábbinál többen látogatták, majd a látogatóforgalom hétfő este ért a csúcspontjára.

Az Egyesült Államokban a Sárkányok háza premierjét vasárnap este összesen tízmillióan nézték meg a lineáris HBO-n és az HBO Maxon, amely a legnagyobb közönség, melyet saját gyártású sorozat premierje elért az HBO történetében.

A George R. R. Martin Tűz és vér című regényén alapuló tízrészes sorozat további epizódjai a következő kilenc hétfőn válnak majd elérhetővé. A sorozat cselekménye kétszáz évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és a Targaryen-ház történetét meséli el. A főszerepekben Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel és Rhys Ifans látható.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés