Hirdetés

Repüljünk sehová!

utazomajom.hu

2020.10.25. 15:18

Repüljünk sehová!
Boeing 737-800-assal fel nem szállni is élmény (setarepules.aeropark.hu)

Akiknek repüléssel kapcsolatos elvonási tüneteik vannak, már Magyarországon is válthatnak jegyet sehova se tartó járatokra.

Hirdetés

Hiányzik a repülés és az utazás élménye? Régen élted át a pillanatot, amikor a gép gyorsulni kezd a futópályán? Megnéznéd az országot felülről? Sétarepülnél egy Boeing 737-800-assal? Légy részese egy különleges programnak, egy történelmi repülésnek! – szúrta ki az utazómajom.hu az aeropark.hu hirdetését.

Európában elsőként – közel 60 perces sétarepülésre hirdetett utat három alkalommal is a Smartwings Boeing 737-800-asa a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről. Az utazómagasság ezúttal nem 10 ezer méter.

Korábban az ausztrál Qantas indított repülőjáratot sehová, hogy enyhítsenek az utazási elvonási tünetekkel küzdő fanatikusokon. A hét órán át tartó utazásra minden jegyet azonnal elkapkodtak, és a visszajelzések szerint mindenki tökéletesen meg volt elégedve az élménnyel.

Ezen felbuzdulva aztán Brunei, Taiwan, Japán is hasonló járatokat üzemeltetett a semmibe.

Ehhez a sorhoz csatlakozott, és hirdetett országnéző élményprogramot a Légiközlekedési Kulturális Központ (Aeropark) együttműködésben a Smartwings légitársasággal, a Budapest Airport támogatásával október 25-ére.

Boeing

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés