Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bemutatjuk a Poco M3 PRO 5G-t

| 2021. 05. 26. | 10:13:00
Még nagyobb sebesség és teljesítmény.
Bemutatjuk a Poco M3 PRO 5G-t
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A POCO Global a világ egyik legnépszerűbb mobiltelefon brandjévé nőtte ki magát, ami a készülékkínálatát tekintve nem is csoda. Most ráadásul tovább bővül a termékcsalád, mégpedig a POCO M3 Pro 5G készülékkel, melyben először kerül felhasználásra a MediaTek Dimensity technológia, ami a korábbi modellekhez képest még nagyobb sebességet és teljesítményt biztosít az eszköz számára.

Immáron három éve jelent meg a POCO F1 telefon és azóta a leszállított POCO mobilok száma elérte a 17 milliót és most már saját applikációval is rendelkezik a POCO közösség. Az új készülékbe a csúcskategóriás MediaTek Dimensity 700 (7nm) típusú processzor került, mely a mobil mindkét SIM foglalatával biztosítja az 5G-s hálózatok elérését. A 6,5″-os FHD+ kijelző 90 Hz-es képfrissítési rátával bír, míg a megjelenítő alatt megtalálható egy Mali-G57 GPU is. A készülék energiaellátásáért pedig egy 5.000 mAh-es kapacitású akkumulátor a felelős, ami 18W-os gyorstöltésre képes.

Poco M3 Pro 5G

A POCO M3 Pro 5G hátlapján három kamera egységet láthatunk: a fő kamera 48 MP-es, ehhez társul egy 2 MP-es makró lencse és egy 2 MP-es mélységélesség szenzor. Az előlapra pedig egy 8 MP-es selfie kamera került. Ergonomikus, lekerekített oldalai és sima felületei miatt a készülék tapintása puha és kényelmes, megjelenése stílusos és a prémium minőség érzetét kelti. A készülék modell három színváltozata, pedig tökéletesen illeszkedik a sajátos design-hoz: POCO sárga, mély fekete és hideg kék (power black és cool blue). Ráadásul nem maradt ki a repertoárból az infravörös port (IR blaster), az NFC, és a 3.5 mm-es Jack csatlakozó sem. A POCO M3 Pro 5G két változatban (RAM és tárhely) lesz kapható: 4GB+64GB és 6GB+128GB.

Ajánlott fogyasztói ár: 

  • 4GB+64GB: 179€ a hivatalos e-kereskedelmi csatornákon keresztül
  • 6GB+128GB: 199€ a hivatalos e-kereskedelmi csatornákon keresztül

Forrás: Xiaomi Magyarország

További tartalmak a témában: https://themobiltrend.com/

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés