Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Google Workspace havi költsége – mennyibe kerül, és miért is kell fizetni?

| 2022. 08. 01. | 20:03:00
Mi az a Google Cloud Platform?
A Google Workspace havi költsége – mennyibe kerül, és miért is kell fizetni?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Először is teljesen jogos és logikus az a kérdés, hogy mi is az a Google Cloud Platform? Egy olyan innovatív infrastruktúra, ami szó szerint pár kattintással elérhető. A felhőszolgáltatás, mint kifejezés vélhetően senki számára sem ismeretlen. Ez az a környezet, ami ilyen módon egyénileg is felépíthető. A rendelkezésre álló, több száz díjcsomag közül könnyedén kiválasztható az a variáció, ami adott esetben a lehető legoptimálisabb paraméterekkel bír. Ez kis vállalkozásoknak vagy történetesen induló startupoknak is megfizethető opció.

Kiből válhat Google Cloud partner?

Mi mindennek az ára? A Google Cloud Platform az FOTC által megfizethető feltételeket biztosít. Egyrészt az automatikus megtakarítás a havi használatnak megfelelően fix, az az alap, amivel könnyedén lehet kalkulálni. Másrészt a havi erőforrások esetében a kedvezményes díjtételek borítékolhatóak, hiszen a perc vagy akár másodperc alapú elszámolás ezt maradéktalanul lehetővé teszi.

Minden iparágnak megvannak a maga kihívásai, követelményei vagy éppen nehézségei. Viszont a különböző piaci szegmensekhez formált felhő alapú opciók megoldásokként szolgálhatnak. Az innovatív ötletek olyan új kapukat nyithatnak meg, amik idáig láthatatlannak tűntek. Így aztán azok, az ezidáig problémának ítélt helyzetek is könnyedén nyugvópontra kerülhetnek, amik valójában csak a legmegfelelőbb megoldási stratégiát nélkülözték.

A nagyfokú rugalmasság már csak azért is borítékolható, mert nincsen szükség szerverek telepítésére és egyéb, konkrét fizikai beavatkozásra. Ráadásul az egyéni igények mentén a Google Cloud Platform bejelentkezés teljes mértékben testre szabható, azaz a költségtételek is ennek megfelelően alakíthatóak. Nincsenek felesleges kiadások, költségek, hiszen minden egyes részlet a felmerülő elvárások, kritériumok figyelembe vételével dolgozható ki.

Az intelligens analíziseknek hála az üzleti döntések teljesen új alapra helyezhetőek. Az analitikai szolgáltatások a Google Cloud Platform havi költség részét képezik, vagyis ez nem olyasvalami, amit külön igényelni kell, hanem olyasvalami, ami egy, mindenkor rendelkezésre álló funkció-csomag. A több forrásból származó adatok összesítése és elemzése, valós időben olyan eredményeket generálhatnak, amik egyrészt könnyen olvashatóak, értelmezhetőek, másrészt rávilágíthatnak olyan összefüggésekre, amiknek a tudatában a céges stratégia módosítható, változtatható a hatékonyság jegyében. S mindez csupán a jéghegy csúcsa!

Az adatbiztonság mindennek tetejében kulcsfontosságú a Google Cloud Platform életében. Ez az a terület, ami soha, semmilyen körülmények között sem sérülhet. A kényelmes hozzáféréshez egyébként könnyű szabályozhatóság társul, azaz jelen esetben a testre szabott választás nem egy jól hangzó ígéret, hanem maga a valóság.

Mi az első lépés?

Egy konzultációval kezdődik minden. A honlapon található űrlap kitöltése után következhet a közös meghatározás szakasza, amikor is szakértő segítségével kiderülhet, hogy melyik az a felhőmegoldás, ami a leginkább ideális a vállalkozás igényeit maximálisan szem előtt tartva. A folyamat során egy nagyértékű utalvány is bezsebelhető, ami aztán a későbbiekben az alkalmazás előfizetése során igénybe vehető.

A beállításokat követően a nonstop támogatás az alap, tehát ha bárminemű probléma, fennakadás lépne fel, akkor a segítség nem várathat magára! Ilyen módon a Google Cloud Platformban rejlő lehetőségek egy az egyben kiaknázhatóak olyan formában, hogy az minden tekintetben a vállalkozás fejlődését szolgálja!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés