Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felújítás miatt egy időre bezár a tiszavasvári kormányablak

szabolcsihir.hu | 2024. 05. 10. | 14:19:33
Tiszalökön intézhetik ügyeiket a helyiek.
Felújítás miatt egy időre bezár a tiszavasvári kormányablak
A május 9-i egyeztetés a felújításról (Fotó: Szarka Lajos)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hamarosan felújítják és kibővítik Tiszavasváriban a Városháza tér 4. szám alatti kormányablakot, ezért május 15. és június 3. között átmenetileg szünetel az ügyfélfogadás - tájékoztatta szerkesztőségünket a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal. A munkálatok ideje alatt a közelben Tiszalökön emelt létszámmal várják az ügyfeleket.

Mint írják: 

a tiszavasvári polgármesteri hivatal földszintjén kialakított kormányablak az elmúlt esztendőben közel 20 ezer ügyfelet fogadott. A megemelkedett ügyfélforgalom indokolttá tette az ügyféltér bővítését, hogy az állampolgárok kulturált és kényelmes körülmények között várakozhassanak. A polgármesteri hivatallal folytatott egyeztetések nyomán sikerült olyan megoldást találni, amellyel jelentős mértékben, közel 50 négyzetméterrel növekedhet a kormányablak területe, így a jövőben korszerű és komfortos környezet áll rendelkezésre.

Román István főispán, Vinnai Győző a térség országgyűlési képviselője, és Szőke Zoltán, Tiszavasvári polgármestere május 9-én egyeztetett a bővítési munkálatok megkezdéséről és ütemezéséről annak érdekében, hogy az épületben működő polgármesteri hivatal működése zavartalan legyen a kivitelezés alatt, és a lehető leggyorsabban befejeződhessenek a munkálatok.

Román István főispán a helyszínen elmondta, hogy a kivitelezőktől azt kérte, hogy rekordgyorsasággal dolgozzanak, így csupán május 15. és június 3. között szünetel az ügyfélfogadás a tiszavasvári kormányablakban, ebben az időszakban az ügyfeleket a járás másik kormányablakában, Tiszalökön, a Kossuth utca 67. szám alatt várják, ahol plusz két fővel megerősítették az ügyintézői létszámot.

Hirdetés
Hirdetés