Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vajon milyen egy lakályos és trendi fürdőszoba?

Szabolcsihír | 2024. 04. 30. | 08:19:19
XXX
Vajon milyen egy lakályos és trendi fürdőszoba?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A tavasz beköszöntével sokan érezzük magunkban a tettvágyat, hogy a természettel együtt a saját környezetünket, illetve saját magunkat is szívesen megújítanánk. A hosszabb nappalok, a naposabb idő, a magasabb hőmérséklet, az élénk és látványos színek a természetben mind-mind arra ösztönöznek minket, hogy mi magunk is tegyünk valamit azért, hogy a körülöttünk lévő helyiségek is új életet kapjanak.

Ilyenkor körülnézünk az otthonunkban, és általában arra a helyiségre esik a választás, amelyet a legtöbbet használunk. Ez lehet akár a fürdőszoba is, hiszen a család minden tagja naponta többször is használatba veszi. Persze nem muszáj, hogy az egész tavasz a felújításról szóljon, akadnak olyan műveletek, amelyek akár egy-két nap leforgása alatt kivitelezhetőek.

Először is legyen egy kádajtónk!

Ha már a fürdőszobára esett a választás, akkor az UDOOR fürdőkádajtó kádajtó referenciamunkáit érdemes megnéznünk, hogy lássuk, hogy is kell elképzelni ezt a kis ajtót. Ez ugyanis nem csupán trendi és izgalmas részletet ad a kádunkhoz, hanem még gyakorlati szempontból nézve is igazán hasznos befektetés, amely egyben az otthonunk értékét is emeli.

A kádajtóval mindenki jól jár: a mozgásukban bizonytalan idősek, a kisgyermekes családok, a sportsérülést szenvedett, életerős fiatalemberek, a kutyások és a mozgásukban korlátozottak egyaránt. Ugyanis a kádajtó beépítése után nincs szükség akrobatikus mozdulatokra, egyszerűen besétálhatunk a kádunkba. 

Szerencsére az egész procedúra nem vesz igénybe többet, mint egy teljes nap, így marad energia másra is. Hogy mire? Mutatjuk!

Milyen kiegészítőkkel lehet feldobni a fürdőszobát?

Persze akad még néhány dolog, amit megtehetünk:

  • Az UDOOR fürdőkádajtó csapatával gondoskodhatunk a kád csúszásmentesítéséről is.
  • Érdemes egy-két kapaszkodót is felszerelni, sokszor menti meg a tisztálkodókat a súlyosabb sérülésektől.
  • Öltözteti a fürdőt egy jól megválasztott zuhanyfüggöny is, amely egyben megakadályozza a balesetveszélyes tócsák kialakulását is.
  • A fürdőpad is hasznos eszköz lehet azoknak, akik nehezebben mozognak.
  • A fürdőszobai szőnyeg szintén elengedhetetlen, hiszen biztosítja azt, hogy csúszásmentesen tudjunk kiszállni, vagy kádajtó esetén kisétálni a kádból.

Ne zsúfoljuk tele!

Persze jól tudjuk, hogy annyi mindennek találnánk helyet a fürdőszobában, annyi ötletes dolgot lehet venni a lakberendezési áruházakban. Ugyanakkor óva intünk mindenkit attól, hogy zsúfolttá tegyük ezt a kardinális jelentőséggel bíró helyiséget, ugyanis az az életveszélyes sérülések melegágya.

Egy rossz mozdulat, egy csúszás, és máris nem lehet jól esni, mert mindenhol van valami, amibe beverhetjük akár a fejünket is. Amikor tehát felújítjuk a fürdőnket, akkor mindenképpen nézzünk körbe ilyen “veszélyt kémlelő” tekintettel, hogy biztosak legyünk abban, biztonságos keretek között tudjuk használni a helyiséget.

Hirdetés
Hirdetés