Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

NYÍRVV-ügy: Súlyosításért fellebbezett az ügyészség

| 2017. 06. 27. | 17:33:00
Hosszabb börtönbüntetést kér.
NYÍRVV-ügy: Súlyosításért fellebbezett az ügyészség
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mint arról a Szabolcsihír is beszámolt, elsőfokon ítélet született a NYÍRVV-ügyben. Bocskai Pétert, a társaság azóta lemondott ügyvezetőjét 4 év letöltendő, további két társát 3-3 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte. A vádlottak védői már akkor fellebbeztek az ítélet ellen, felmentésüket kérve, míg az ügyész gondolkodási időt kért.

A Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség 2017. június 22. napján mindhárom vádlott terhére súlyosításért fellebbezést jelentett be - közölte a Szabolcsihír érdeklődésére dr. Szilágyi László sajtószóvivő.

Hozzátette: az ügyész a fellebbezésében azt indítványozta, hogy a másodfokú bíróság az I. és a III. r. vádlottakkal szemben hosszabb tartamú szabadságvesztést és közügyektől eltiltást, továbbá velük szemben pénzbüntetést is szabjon ki. Ezen kívül II. r. vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta az ügyész.

Az ügyben érintett jogi személy terhére pedig az ügyész azért jelentett be fellebbezést, hogy a másodfokú bíróság tiltsa el a közbeszerzési eljárásokban való részvételtől is - tájékoztatott Szilágyi László.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés