Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Balaton Sound: lejárt a szerződés, az idei lehetett az utolsó fesztivál

Cívishír | 2024. 07. 11. | 08:29:59
Nyilatkozott Zamárdi polgármestere.
Balaton Sound: lejárt a szerződés, az idei lehetett az utolsó fesztivál
Ez volt az utolsó? (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Napok óta keringenek arról pletykák, hogy nem lesz több Balaton Sound. A fesztivál területén dolgozó büfések kész tényként közölték a látogatók egy részének, hogy a 2024-es az utolsó ilyen fesztivál. Vető Viktória, a Balaton Sound sajtófőnöke a közelmúltban sajtómegkeresésékre csak annyit közölt, hogy a rendezvény jövőjével kapcsolatos információk hozzájuk is eljutottak, de ezzel nem szeretnének foglalkozni, nincs napirenden a téma.

A sonline értesülései szerint azonban Zamárdiban, a legutóbbi képviselő-testületi ülésen – amelyen részt vett a szervezők képviselője is – egyértelműen elhangzott, az idei volt az utolsó Balaton Sound.

Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere a lapnak elmondta, lejárt a szerződésük a szervezőkkel. – Abban 2024-ig volt lehetőségük megtartani a Balaton Soundot, tehát ilyen értelemben ez volt az utolsó fesztivál, amit megrendezhettek itt – ismertette. Hozzátette: minden újabb szerződésről az újonnan felállt testületnek kell tárgyalnia. Megjegyezte, az önkormányzattal kötött szerződést úgy alakították ki, ahogyan azt a zamárdiak kérték a tavaly megtartott közvélemény-kutatás eredménye alapján.

A Sziget Zrt. pedig azt kérte az önkormányzattól, hogy később rendezhessék meg a fesztivált, amiért a rögzített 150 millió forint felett további 20 millió forintot fizettek a városnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés