Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fehérgyarmaton autó, Őrnél mezőgazdasági vontató égett

katasztrófavédelem | 2024. 06. 14. | 08:23:22
Megdőlt fához, árokba borult autóhoz is vonultak a tűzoltók.
Fehérgyarmaton autó, Őrnél mezőgazdasági vontató égett
Mozgalmas napjuk volt a lánglovagoknak (Fotó: Illusztráció/pixabay)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lesodródott az úttestről, majd a tetején állt meg egy személygépkocsi Demecser és Kék között június 13-án hajnalban. A demecseri önkéntes tűzoltók egy embert kiemeltek az autóból, majd átadták a mentőknek. Az egység segített az autómentőnek a járművet a kerekeire állítani.

Tűz keletkezett egy mezőgazdasági vontatón, a jármű légszűrője és annak környezete égett a 49-es út 9-es kilométerszelvényénél, Őr térségében csütörtökön. A tulajdonos két porral oltó készülékkel a mátészalkai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lángokat megfékezte. Személyi sérülés nem történt. A még izzó, parázsló részeket a tűzoltók egy gyorssugárral megszüntették, áramtalanították a járművet.

Árokba borult egy személygépkocsi a 4-es főút 264-es kilométerszelvényénél, Nyíregyháza térségében tegnap. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakosság a gépkocsit a kerekeire állította és elvontatta. Az egység a gépkocsit áramtalanította, majd a helyszínt átadta a rendőrségnek.

Szemét égett egy egyköbméteres műanyag hulladéktárolóban a nyíregyházi Petőfi utca elején. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakosok megszüntették a lánggal való égést. Személyi sérülés nem történt. Az egység egy gyorssugárral utómunkálatokat végzett.

Veszélyesen megdőlt egy magas fa egy lakóház felé a nyíregyházi Herman Ottó utcában. A helyi hivatásos tűzoltók létraszerrel, motoros láncfűrésszel távolították el a fát.

Égett egy személygépkocsi motortere a fehérgyarmati Petőfi utcában csütörtökön. A helyszínen tartózkodók egy porral oltó tűzoltó készülékkel a lángokat eloltották, majd a helyi hivatásos tűzoltók egy gyorssugárral a még parázsló részeket visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt. A tűz vélelmezett keletkezési oka elektromos meghibásodás.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés