Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lehasadt faág akadályozta a forgalmat a 471-esen, Nyírbogátnál

katasztrófavédelem | 2024. 07. 09. | 08:41:46
Avar- és háztűzhöz is vonultak a tűzoltók.
Lehasadt faág akadályozta a forgalmat a 471-esen, Nyírbogátnál
Gyorsan érkezett a segítség (Fotó: katasztrófavédelem)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ötven négyzetméteren égett száraz fű a nyírcsaholyi Almakert utcában július 8-án. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal, gyorssugárral fékezték meg a lángokat.

Teljes terjedelmében égett hétfő este egy tizenkét négyzetméteres lakóház Nyíregyházán, a Tiszavasvári úton. Az épületben bútorok és ruhaneműk égtek, személyi sérülés nem történt. A helyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. A ház lakhatatlanná vált, az ott élő ember elhelyezéséről átmenetileg gondoskodnak. A tűz vélelmezhetően nyílt láng, dohányzás miatt keletkezett.

Veszélyesen megdőlt, nagy méretű fát távolítottak el tegnap az ibrányi önkormányzati tűzoltók a nyíregyházi létraszer segítségével a vármegyeszékhelyen, a Nagyerdő-ipartelep utcában. Úttestre dőlt fát távolítottak el a 4-es főútról, Nyírbogdány térségében a nyíregyházi hivatásos tűzoltók. Félpályás útzárat képezett egy nagy faág Nyírbogátnál, a 471-es út 40-es kilométerszelvényénél. A nyírbátori hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be a helyszínen.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés