Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Családi dráma: öngyilkos lett az apa, miután félholtra verte a fia

| 2020. 08. 19. | 13:48:00
Évek óta vitáik voltak.
Családi dráma: öngyilkos lett az apa, miután félholtra verte a fia
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Családi tragédiával végződött egy apa és fia közötti évek óta tartó konfliktus, amiben nagy szerepet játszott az alkohol is - közölte a Szabolcsihírrel Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vádirata szerint az apa és a fia egy Nyíregyháza közeli településen éltek és

mindketten rendszeresen fogyasztottak alkoholt, ami a fiúnál már jellemtorzulást is okozott.

Folyamatosan vitatkoztak egymással, ami egy hagyatéki eljárás miatt alakult ki. A fiú az elmúlt év májusában megpofozta az édesapját, aki ettől a földre esett, de nem kívánt feljelentéssel élni fiával szemben. Pár nappal később ismét otthon italozott az apa és fia, újra fellángolt régi vitájuk, melynek során

a fiú a fotelban ülő édesapját többször megütötte puszta kézzel, majd egy karót vett magához, amivel ütéseket mért az idős sértett felsőtestére.

Az apa a földre esett, ahol fia rákönyökölt és -térdelt a mellkasára, miáltal több bordáját is eltörte. Ennek következtében életveszélyes állapotba került a sértett, mert a tüdeje zúzódott.

A fiú magára hagyta édesapját, de egy órán belül hazament, azonban az apa ekkora már öngyilkosságot követett el, életét már nem tudták megmenteni.

Az eljárás a Nyíregyházi Törvényszéken folytatódik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés