Hirdetés

Egy gyürei apán és fián kattant a bilincs

police.hu

2022.07.01. 08:48

Egy gyürei apán és fián kattant a bilincs
(Fotó: police.hu)

Kábítószer-kereskedelem gyanúja merült fel.

Hirdetés

Hirdetés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt szervezték meg két gyürei lakos elfogását – olvasható július 1-jén a police.hu-n.

Mint azt írják, apa és fia elfogásának végrehajtására a Terrorelhárítási Központ munkatársait kérték fel, mivel a nyomozás során beszerzett adatok alapján feltételezték, hogy fegyverrel rendelkezhetnek. A TEK munkatársai V. S. 49 éves gyürei lakost az M3-as autópálya nagykállói lehajtójánál, míg 29 éves fiát gyürei lakóhelyén fogták el június 29-én.

Az apa személygépkocsijában a szabolcsi nyomozók 54,7 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak és foglaltak le. A büntetőeljárásban kihallgatott tanúk elmondták, hogy rendszeresen vásároltak kábítószert mindkét férfitól.

A nyomozók a gyanúsítottaktól a kábítószer gyanúját keltő anyagon kívül digitális mérleget, mobiltelefonokat, ékszereket és zálogjegyeket, egy Audi A6 típusú személygépkocsit, és közel félmillió forint összegű készpénzt foglaltak le.

Az ügyben a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A két gyanúsítottat elfogásuk és kihallgatásukat követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Gyürekábítószer-kereskedelem

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés