Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rémhírek terjednek Szabolcsban

| 2022. 08. 21. | 17:56:00
A rendőrség azt kéri az internethasználóktól, hogy ne terjesszenek felelőtlenül minden alapot nélkülöző híreket.
Rémhírek terjednek Szabolcsban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Időről időre szárnyra kapnak minden alapot nélkülöző rémhírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Több településről is aggódó emberek érdeklődtek a rendőrségen, és az internetes hozzászólások is megszaporodtak, többen egy titokzatos mikrobuszt emlegetnek, amely több megyei településen bukkan fel, és állítólag az utcákat járja. A rendőrség minden eddig érkezett bejelentést ellenőrzött, de bűncselekményre utaló körülményt nem állapított meg – számolt be a police.hu.

A legutóbbi bejelentés szerint egy fiatal férfi azt állította, hogy Nagykállóban, augusztus 20-án 13 óra körül ismeretlenek egy kisbuszba rángatták, majd bántalmazták. A bejelentést után a rendőrség azonnal megkezdte a körülmények vizsgálatát, azonban az eddig elvégzett nyomozás alatt nem merült fel olyan tény, amely megalapozta volna a bűncselekmény elkövetésének gyanúját.

A rendőrség felhívja az internethasználók figyelmét arra, hogy a közösségi oldalakon és egyéb nyilvános fórumokon ne terjesszenek és osszanak meg felelőtlenül olyan minden valós alapot nélkülöző híresztelést, amellyel másokban indokolatlan félelmet vagy pánikhangulatot kelthetnek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés