Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jogosítvány nélküli sofőröket fogtak el Szabolcsban

| 2022. 09. 22. | 12:34:00
Mindhármukat őrizetbe vették.
Jogosítvány nélküli sofőröket fogtak el Szabolcsban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai intézkedés alá vontak egy személyautóval közlekedő nyírbátori lakost szeptember 21-én Nagykállóban. A 62 éves sofőr a gépjárművet a vezetéséhez szükséges engedély nélkül vezette. A rendőrök a férfit előállították a rendőrőrsre, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.  

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Nyírlugosi Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá Nyírlugoson egy személygépkocsival közlekedő fülöpi lakost szeptember 21-én. A 26 éves járművezető a gépjárművet a vezetéséhez szükséges érvényes jogosítvány nélkül vezette. A rendőrök a férfit előállították a rendőrőrsre, és engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben, majd őrizetbe vették.

A Készenléti Rendőrség munkatársai Mátészalkán ellenőriztek egy személyautóval közlekedő vásárosnaményi lakost szeptember 21-én. A rendőrök megállapították, hogy a 47 éves férfi nem rendelkezik érvényes jogosítvánnyal, ezért a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették – számolt be a police.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés