Hirdetés

Letartóztatásban a férj, aki megkéselte fitneszmodell feleségét

| 2022. 10. 03. | 13:47:00
Egy szomszéd nyilatkozott a nyírteleki drámáról.
Letartóztatásban a férj, aki megkéselte fitneszmodell feleségét
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szökés, elrejtőzés és a büntetőeljárás befolyásolásának veszélyével indokolva október elsején elrendelte a Nyíregyházi Járásbíróság annak a férfinek a letartóztatását, aki a gyanú szerint végezni akart a feleségével előző nap Nyírteleken.  

A nyomozás eddigi adatai alapján Sz. D. a reggeli órákban a házukban támadt rá az asszonyra, akit késsel több helyen megszúrt, megvágott. A nőnek sikerült elmenekülnie, és segítséget kérnie a szomszédoktól. Az asszony életveszélyes sérüléseket szenvedett, az életét a lélekjelenlétének és a szomszéd segítségnyújtásának köszönhette.

[Beillesztett cikk: Nyírteleki dráma: saját családját fenyegette a férfi]

A Bors arról ír, hogy a házaspár válófélben volt. A nő sikeres fitneszmodell, akinek volt ereje sérülten is átmászni a kerítésen, majd bedörömbölni a szomszédhoz. A lap szerint a férj féltékenysége is közrejátszhatott a drámában. – Ildikó fejéből, a hasából és a hátából is ömlött a vér. Besegítettem a házba, mondtam, üljön le egy székre, míg ki nem jönnek a mentők. Ő azonban összerogyott a szőnyegen, ami azóta is csupa vér, még nem sikerült kimosnom – nyilatkozott a szomszéd.

Hirdetés