A piricsei vitában előkerült egy vasvilla is

police.hu

2019.06.10. 08:17

A piricsei vitában előkerült egy vasvilla is

Három embert kihallgattak.

Hirdetés

Hirdetés

A rendőrség garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 31 éves, egy 47 éves és egy 25 éves piricsei lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a 31 éves férfi június 9-én Piricsén leparkolt a autójával haragosa lakóháza elé, majd elővett egy gumicsövet. A kint tartózkodó 25 éves férfival korábbi sérelmek miatt szóváltásba, később dulakodásba keveredett, végül kölcsönösen bántalmazták egymást.

A 31 éves férfi a gumicsövet a fia segítségére siető apja irányába dobta, aki egy vasvillával tért vissza házuk udvaráról.

A 31 éves férfi ekkor visszament a gépkocsijához, majd annak csomagteréből egy keresztkulcsot vett elő, és azt dobta haragosai irányába. A szerszám a 25 éves férfi ház előtt parkoló gépkocsijának ajtaját találta el, ami emiatt megrongálódott. Ezek után a 31 éves férfi és haragosa között újabb dulakodás alakult ki, majd a 47 éves férfi a vasvillával rátámadt hívatlan vendégükre, és a szerszámmal a gépkocsija első szélvédőjére ütött, ami berepedt. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

A további eljárás során szabadlábon védekezhetnek.
Piricsegarázdaság

Szóljon hozzá!

Hirdetés