Hirdetés

Halálos baleset okozóját keresik a nyíregyházi rendőrök

police.hu

2020.02.03. 16:23

Halálos baleset okozóját keresik a nyíregyházi rendőrök
police.hu

Minden információ fontos lehet.

Hirdetés

Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. november 8-án a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház területén egy betegszállító gépkocsi forgalmi okok miatt fékezésre kényszerült.

A benne utazó 87 éves idős férfi a rögzített állapotú tolókocsiból kiesett, és nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, majd két nap múlva a sérüléseivel összefüggésben elhalálozott.

A rendőrség - a baleset körülményeinek tisztázása érdekében - várja a képen látható Volkswagen Golf III. típusú gépkocsi vezetőjének, valamint azoknak a jelentkezését, akik az eseménnyel kapcsolatban, illetve a jármű vezetőjének személyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón.

Névtelenség megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is lehet bejelentést tenni.
Nyíregyházarendőrséghalálos balesetkeresikJósa András Oktatókórház

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés