Hirdetés
Hirdetés

A féltékenység életfogytiglani börtönt érhet – gyilkosság Eperjeskén

| 2024. 07. 18. | 12:15:47
Vérbe fagyva találták meg a nőt és a férfit.
A féltékenység életfogytiglani börtönt érhet – gyilkosság Eperjeskén
Féltékenységből ölt (Fotó: police.hu)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem ment dolgozni egy eperjeskei közmunkás nő 2024. július 17-én reggel, ezért társai a házához mentek, hogy megtudják, mi ennek az oka. Egyikük a nyitott ablakon benézett a szobába, ahol a nőt és egy férfit látott mozdulatlanul, vérben fekve. Azonnal hívták a segélyhívót. A mentők a nőt súlyos, életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték. A lakásban a nő vendégeként tartózkodó férfit holtan találták, a testén számos, bántalmazásból származó sérüléssel.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság forrónyomos csoportja és a Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést az elkövető mielőbbi azonosítása és elfogása érdekében.

A nyomozóknak – a körzeti megbízott hathatós segítségével – elegendő volt néhány óra, hogy feltérképezzék a nő kapcsolatrendszerét, és kiderítsék, hogy szerelemféltés állhat a háttérben, amellyel a 64 éves V. J. eperjeskei lakos hozható összefüggésbe.

A rendőrök V. J.-t előállították, és kihallgatták. Beismerte, hogy 15-én éjjel ment látogatóba a nőhöz, akinél egy másik férfi vendégeskedett. Felindulva felkapott egy szerszámnyelet, amivel a 49 éves nőt és a 49 éves férfit is bántalmazta.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette V. J.-t emberölés és testi sértés bűntettek megalapozott gyanúja miatt, és kezdeményezte letartóztatását.

Hirdetés
Hirdetés