Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Varga Judit majd' két órán át vallott Magyar Péter házassági tetteiről

| 2024. 03. 27. | 22:01:14
Fizikai és lelki abúzusokról is beszélt.
Varga Judit majd' két órán át vallott Magyar Péter házassági tetteiről
Varga Judit a Frizbiben (Fotó: Frizbi/YouTube)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ez személyes bosszú, Magyra Péter egy sértett ember, aki nem tudja feldolgozni, hogy a felesége elhagyta - állította Varga Judit, aki a februári lemondása óta először állt ki a nyilvánosság elé. A közélettől visszavonult volt igazságügyi miniszter Hajdú Péternek adott exkluzív interjút. Ebben hosszasan beszélt a házasságáról, a kapcsolat megromlásáról, ami nem újkeletű, de elmondása szerint a családja, a gyerekei érdekében nem állt szándékában a nyilvánosság elé tárni mindezt, most azonban a volt férje nem hagyott számára más lehetőséget, miután közzétett egy titokban készült hangfelvételt.

Már 2013-ban el akart válni a férje viselkedése miatt, de akkor elmentek párterápiára, és rendeződni látszott a házasság - mondta, majd hozzátette, hogy újra és újra bízott a férje változásában, de ez nem következett be. Varga Judit több konkrétumot is említett, például azt, hogy Magyar Péter őt folyamatosan ócsárolta és becsmérelte, lenézte a családját és a barátait. Kritizálta a tévés interjúit, példaként hozva fel a BBC-s és az ATV-s szereplését. Tette ezt úgy, hogy az ő pozíciójának köszönhetően kapott a férje jól fizető, havi mintegy négymillió forinttal járó tagságokat különböző cégek felügyelő bizottságaiban - jegyezte meg.

Hosszasan beszélt arról, hogy házasság alatt folyamatosan ki volt téve Magyar Péter hangulatváltozásainak. Azt is elmondta, egyszer a volt férje bezárta egy szobába, amikor miniszterként indulnia kellett volna egy rendezvényre beszédet mondani. Az egyik kisfia szabadította végül ki egy másik kulccsal. Másik eset: 20 perccel később tudtak elindulni a bécsi magyar bálba, ahol miniszterként hivatalosan vett részt, mert a férje szmokingban csak feküdt a szállodai szobában.

Varga Judit határozottan cáfolta, hogy a kormány nem engedte őket elválni, elmondása szerint soha senki nem szólt neki arról, miként rendezze a családi ügyeit. Beszélt továbbá arról is, hogy minden úgy történt azon az ominózus reggelen, ahogy az rendőri jelentésben olvasható.

A válással nagyon rosszul járt anyagilag, de nem bánja, egy bugyiban is elmenekült volna már abból a kapcsolatból, amelyben megannyi fizikai és lelki abúzus érte - mondta Hajdú Péternek.

A Magyar Pétert támogató nőjogi aktivistáknak azt üzente: a volt férjének az a véleménye a nőkről, hogy nem valók a politikába.

Magyar Péter reagált

Nem fogok veled nyilvános háborút vívni, mert pontosan tudom hogy csak egy eszköz vagy a romlott hatalom kezében, nekem viszont nem csak a volt feleségem, hanem a gyermekeim anyja is vagy és leszel mindig.

Végtelenül sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél. De a tét óriási. Egy egész országot kell most megmenteni

- írta a közösségi portálon Magyar Péter.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés