Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyházán és Bökönyben is körözöttet fogtak

| 2022. 05. 02. | 12:07:00
Egy nap alatt négy embert vettek őrizetbe.
Nyíregyházán és Bökönyben is körözöttet fogtak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A rendőrök május 1-jén elfogták K. F. 25 éves tiszalöki lakost, aki ellen a Nyíregyházi Járásbíróság garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A körözött férfit előállították, majd őrizetbe vették.

Május 1-jén Nyíregyházán az egyenruhások elfogtak egy 52 éves helyi lakost. A nő ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot, mert a kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a bíróság elzárásra változtatta. Emiatt a körözött nőt előállították, és őrizetbe vették.

A Nagykállói Rendőrőrs munkatársai Bökönyben elfogtak egy 55 éves debreceni lakost május 1-jén. A férfi körözését a Debreceni Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a bíróság elzárásra változtatta. A rendőrök a körözöttet őrizetbe vették.

Az egyenruhások elfogtak egy 30 éves szerepi lakost május 1-jén. A rendőrök megállapították, hogy a nőt körözik, mivel a rá kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. A nőt az elzárás végrehajtása érdekében előállították.  

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés