Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fakidőlésekhez vonultak a szabolcsi tűzoltók

| 2022. 08. 02. | 10:58:00
Csarodán egy nagyméretű fa ágát csak a vezeték tartotta.
Fakidőlésekhez vonultak a szabolcsi tűzoltók
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Augusztus 1-jén többször avatkoztak be a tűzoltók Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Nyírcsaholynál egy személygépkocsi letért az úttestről, árokba hajtott. A járműben utazó három emberből kettőt a mentőszolgálat kórházba szállított. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Nagykállóban, a Bátori úton egy nagyméretű fenyőfába csapott a villám a hétvégi vihar folyamán, amely után a fa törzse kettéhasadt, és akadályozta a gyalogos közlekedést. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a fát motoros láncfűrész és gépezetes tolólétra segítségével eltávolították.

Csarodán, a Beregszászi utcán egy nagyméretű fa ága leszakadt, és a vezeték tartotta. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a faágat dugólétra és motoros láncfűrész segítségével eltávolították.

Szabolcsban, egy nagyméretű fa az úttestre dőlt, a fél útpályát elzárta. Az ibrányi önkormányzati és a rakamazi önkéntes tűzoltók a fát motoros láncfűrész segítségével eltávolították – számolt be közleményében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés