Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Halálra szurkálta az apját Tornyospálcán

| 2018. 11. 09. | 11:19:00
Nem először ölt az elmebetegségben szenvedő férfi.
Halálra szurkálta az apját Tornyospálcán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pénteken kezdődik a tárgyalása annak a tornyospálcai férfinak, aki még év elején halálra szurkálta ágyban fekvő édesapját.

A vádirat szerint a vádlott az előírt gyógyszerei szedését 2018. január 20. napját megelőző kb. egy hétben felére csökkentette, majd az utolsó két napban teljesen elhagyta, ami mentális állapotában egyensúlyvesztést eredményezett.

[Beillesztett cikk: Apagyilkosság Tornyospálcán]

Január 20-án a kora reggeli órákban a vádlott munkásokat szállított lakóhelyéről személygépkocsival a családja tulajdonában álló gyümölcsösbe, majd hazament. A lakóházban a vádlott odament az ágyban fekvő édesapjához, és őt előzetes vita nélkül egy késsel test-szerte szurkálni kezdte.

[Beillesztett cikk: Vádat emeltek az elmeháborodott apagyilkos ellen]

Az elszenvedett sérülések olyan súlyosak voltak, hogy a sértett a helyszínen életét vesztette. Az ügyben a vádirat ismertetése, illetőleg a vádlott kihallgatása várható.

Az igazságügyi elmeorvos szakértői vélemény szerint az apagyilkossággal vádolt férfi elmebetegségben szenved, emiatt képtelen volt a cselekménye következményeinek a felismerésére, az elkövetéskor beszámíthatatlan volt.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a tornyospálcai apagyilkos régebben is ölt, akkor szerelmével végzett.

[Beillesztett cikk: Régebben is ölt a tornyospálcai gyilkos]

 

 

Hirdetés
Hirdetés