Hirdetés

Üzletkötés közben fogták el a szabolcsi dílereket

police.hu

2022.09.19. 09:32

Üzletkötés közben fogták el a szabolcsi dílereket
(Fotó: police.hu)

Őrizetbe vették őket.

Hirdetés

A Nyírbátori Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást H. Zs. 39 éves nyírbátori, K. L. 47 éves tarnazsadányi és Á. I. 32 éves nyírmeggyesi lakosok ellen.

A rendőrök a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitánysággal összehangolt akció keretében Polgáron, egy parkolóban fogták el a három férfit, éppen amikor egy megbeszélt találkozó keretében H. Zs. kábítószert vásárolt K. L.-től, amit a helyszínre külön érkező Á. I. szállított volna el Nyírbátorba H. Zs. megbízásából – írja a police.hu.

A nyomozók az üzletkötés helyszínén a három férfi autójából mintegy két és félmillió forint készpénzt és 544,6 gramm fehér, kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le, amely az elvégzett gyorsteszt eredménye alapján új pszichoaktív anyagot tartalmaz.

A nyomozás szerint H. Zs. a megvásárolt kábítószert anyagi haszonszerzés céljából akarta eladni, a hozzá köthető ingatlanban a rendőrök több millió forint értékű aranyékszereket is lefoglaltak. A rendőrök a három férfit előállították a Nyírbátori Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozók H. Zs.-t és K. L.-t őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásukra, Á. I. a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet.
NyírbátorkábítószerNyírmeggyesPolgár

Hirdetés

Hirdetés