Hirdetés

Ez a program mindenkinek szól a Nyíregyházi Egyetemen

Szabolcsihír

2017.12.04. 08:32

Ez a program mindenkinek szól a Nyíregyházi Egyetemen

Indul a felvételi kampány.

Hirdetés

Hirdetés

Színes és informatív programokkal teli nyílt napra várják az érdeklődő végzős középiskolásokat, gimnazistákat, szüleiket, tanárokat a Nyíregyházi Egyetemen december 6-án (szerdán) 10:00 órától az egyetem B épületének, Kodály termében - indul az egyetemi felvételi kampány.

A nagyszínpadon zenei, táncos és szórakoztató programok mellett

a hallgatók bemutatják az egyetem mindennapjait, a tudományos kutatási lehetőségeket, szórakozási és szabadidős programokat, ösztöndíj lehetőségeket, majd előadásokat hallgatnak a résztvevők az egyetem képzési kínálatáról, tanácsokat osztanak meg az előadók jelentkezésekkel kapcsolatban.

December 6-án a nyílt napra

érkezik a Mikulás is, aki játékokkal és ajándékkal várja a közönséget.

A délelőtt folyamán információs standokon mutatkoznak be az egyetem intézetei, képzési egységei, ahol az érdeklődők ki is próbálhatják az oktatásban használt eszközöket és az oktatóktól, hallgatóktól közvetlenül informálódhatnak az egyes szakokról is.

A színpadi eseményt követően negyed 12-től lehetőség nyílik az egyetem létesítményeit megtekinteni, az intézetek bemutatókat szerveznek,

két teremben tájékoztató előadást is tartanak: az egyikben a duális képzési formáról adnak tájékoztatást, a másikban a természettudományi szakok mutatkoznak be interaktív formában.

A fizika és kémia kísérletezéssel, mikroszkópos vizsgálattal, illetve csontok és koponyák elemzésével akár az antropológia, a biológia vagy akár a régészet kulisszatitkaiba is betekintést nyerhetnek a látogatók.

 

Nyíregyházi Egyetemnyílt napfelvételi kampány

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés