Minden nyíregyházi üljön este a tévé elé!

2018.08.28. 12:18

Minden nyíregyházi üljön este a tévé elé!
Fucsovics Márton (Fotó: mti)

Fucsovics Marci a 13-szoros GS-győztes Djokoviccsal játszik a US Openen.

Hirdetés

Hirdetés

Fucsovics Márton magyar idő szerint kedd este 19.30-tól a centerpályán, az Arthur Ashe Stadionban csap össze a szerb Novak Djokoviccsal az év utolsó Grand Slam-tornájának első fordulójában.

Bár Djokovics jelenleg „csak” a hatodik a világranglistán, hiszen tavalyi sérülése miatt sokat kihagyott, kétségtelenül a világ legjobb formában lévő férfijátékosa. A magyar teniszező korábban még nem találkozott a szerb klasszissal, de 2013-ban volt már edzőpartnere. A nyíregyházi teniszező azóta top negyvenes játékos lett, a legutóbbi ranglistán éppen kicsúszott onnan, s a 41. helyet foglalja el.

Marcinak nincs vesztenivalója. Mindent bele!

Djokovics – miután megnyerte júliusban Wimbledont – a múlt heti, Cincinnatiben aratott győzelmével a földkerekség első olyan teniszezője lett, aki immár mind a kilenc mester-, tehát ATP-1000-es verseny trófeáját begyűjtötte.

Fucsovics két kísérletből eddig egyszer sem tudott mérkőzést nyerni a főtáblán a US Openen: tavaly a francia Nicolas Mahut, két éve a spanyol Nicolas Almagro ejtette ki az első fordulóban. 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Leader3