Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hogyan lett a WSOP nagyobb, mint Vegas?

| 2021. 08. 12. | 11:00:00
Üdvözöljük Önt a világ valaha megrendezett legfantasztikusabb pókerversenyén!
Hogyan lett a WSOP nagyobb, mint Vegas?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A World Series of Poker a világ legnagyobb pókerversenyének számít. A legjobb játékosok minden évben összegyűlnek Las Vegasban, hogy megnézzék, ki nyeri el a koronát. A WSOP nem csupán a legjelentősebb, hanem egyben a leghosszabb pókerverseny sorozat is. Míg a legtöbb pókerfajtát magában foglalja, az utóbbi időben a Texas hold ’em volt a legszélesebb körben játszott játék.

Valószínűleg nem is lehetne jobb helyszíne a játéksorozatnak, mint Las Vegas, Nevada államban. Las Vegas minden bizonnyal a világ egyik legnépszerűbb szerencsejáték úticélja, a nyugati féltekén legalábbis. A Las Vegas Strip ad otthont a világ legnagyobb és legismertebb kaszinói közül jó néhánynak.

World Series of Poker 2021: nagyobb és jobb, mint valaha

A 2021-es WSOP szeptember 30-tól november 23-ig tart majd. Az idei esemény nagyon úgy fest, hogy nagyobb és jobb lesz, mint valaha, a számtalan tervezett esemény mellett legalábbis biztosan nem fogunk unatkozni!

A rendezvényt a WSOP számára nem idegen négycsillagos, húszezer négyzetméteres Rio All-Suite Hotel és Kaszinóban tartják. Mivel a tavalyi esemény a hagyományos élő, illetve online játékok keverékéből állt, idén a tervek szerint visszatérünk a népszerű és közkedvelt versenyhez, a rajongók pedig alig várják, hogy végre fény kerüljön a kulisszatitkokra!

2019-ben a WSOP rekordmagas nézőszámot ért el. Tavaly a GGPoker oldalán megrendezett WSOP Online Main Event a valaha egyetlen játékban elért 27,5 millió dolláros legnagyobb nyereményalapjával Guinness világrekordot ért el. A GGPoker bemutatta a WSOP Online 2021 nemzetközi programját, amely a világszerte nézett pókercsatornán augusztus 1-jétől szeptemberig 12-ig tart majd. A sorozat élén 33 WSOP karkötő-esemény áll, melyek mindegyike felbecsülhetetlen értékű World Series of Poker® arany karkötővel jutalmazza a győztest, a bajnok pedig a verseny hatalmas pénznyereményében részesül.

Idén még egy „The Reunion” névvel megrendezett, egészségügyi dolgozóknak szóló egyedülálló jótékonysági eseményt is láthatunk majd, amelyre a nyitó hétvégén kerül sor. A jótékonysági versenyt No-Limit Hold’em pókerrel játsszák 25,000 dolláros H.O.R.S.E. díjjal, valamint 5 millió dolláros garantált nyereményalappal.

Konklúzió

Mindannyian alig várjuk, hogyan alakul majd az idei verseny! Jelenleg minden jó úton és a tervek szerint halad. Idén a CBS Sports csatlakozik a közvetítő partnerekhez, és mindenki számára elérhető közvetítést kínál majd a versenyről.

A 88 karkötő-rendezvénnyel és számtalan más látni- és tennivalóval 2021 kétségtelenül nagy durranás lesz! Üdvözöljük Önt a világ valaha megrendezett legfantasztikusabb pókerversenyén!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés