Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabolcsi könyv és befőtt lett nagydíjas termék

| 2016. 09. 07. | 10:52:00
A minőség hagyományt teremt.
Szabolcsi könyv és befőtt lett nagydíjas termék
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Összesen 60 cég 66 terméke vehette át a 19. Magyar Termék Nagydíj Pályázat kitüntetéseit, a tanúsított minőség „útlevelét” a Magyar Gazdaság Ünnepén, a Parlament Felsőházi Termében szeptember 6-án. Idén a kulturális események, az innovatív szemlélet, a kreatív megoldások és a minőség volt a Pályázat fókuszában.

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat győztesei bizonyítják, hogy a minőség hagyományt teremtett. A Magyar Termék Nagydíj Pályázat kitüntetettjei azon vállalkozások és személyek, akik tevékenysége vagy megvalósított produktuma magas hozzáadott értéket képvisel kereskedelmi és társadalmi tartalmában egyaránt, hozzájárulva egy erősebb gazdaság megvalósulásához. Ez az egyetlen nem szakma specifikus tanúsító elismerés, melyre a gazdaság egész területéről, önkéntes, nyilvános pályázat útján lehet jelentkezni. A hagyományokhoz híven, valamennyi határon túli és az anyaországi díjazott a Parlament Felsőházi Termében ünnepélyes keretek között vehette át a tanúsított minőség „útlevelét” szeptember 6-án.

A teljes listáért KATT IDE!

A Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy használati joga két szabolcsi terméket/termékkört is megillet.

Global Partners System Kft. – „HillVital” Budai Péter: Halálos bizalom (Az egészség elveszett tudása) című könyv. 

Szatmári Konzervgyár Kft. REGE befőttek: 720 ml Körte, Szilva felezett, Szilva egész, Meggybefőtt magozott, 314 ml meggybefőtt szamócával, Meggybefőtt málnával, 580 ml light almabefőtt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés