Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabolcsi elnököt választott a COOP

| 2016. 12. 15. | 09:42:00
Vigyázni fog a napi másfél millió vásárlóra, ígéri.
Szabolcsi elnököt választott a COOP
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A CO-OP Hungary Zrt. Igazgatósága Pekó Lászlót, a Nyírzem Zrt. vezérigazgatóját választotta új elnökévé, aki a közelmúltban tragikus körülmények között elhunyt Csepeli Lajos tisztét tölti be a jövőben. Az új elnök továbbra is folytatja a COOP fejlesztéseit, és megőrzi a kereskedelmi lánc meggyőző piaci részesedését.

– Arra fogok törekedni, hogy a COOP Gazdasági Csoport továbbra is megőrizze masszív piaci pozícióját a hazai kereskedelemben, és hogy az eddigi fejlődésünk a jövőben is töretlen legyen – mondta el Pekó László, a CO-OP Hungary Zrt. Igazgatóságának új elnöke. 

Az új elnök fő céljai között jelölte meg a COOP jelenleg zajló informatikai megújításának folytatását, valamint azt, hogy a kereskedelmi lánc sikeres választ adjon a januártól esedékes megnövelt minimálbér okozta kihívásokra. Hozzátette: a COOP évtizedek óta sikeresen reagál a szabályozási változásokra és a versenytársak által támasztott kihívásokra egyaránt, miközben lezajlott az országos boltmegújítási program, és számos hatékonyság növelő, környezetvédelmi beruházásra is sor került a tagcégeknél.

A COOP a továbbiakban is ezt az utat folytatja majd, a száz százalékban magyar tulajdonosi köre, 32 ezer munkatársa, valamint napi másfél millió vásárlója érdekében 

– fogalmazott Pekó László.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés