Hirdetés

Hirdetés

Kétszázezer forinttal segíti dolgozóit a Daniella

Szabolcsihir.hu

2022.10.07. 15:53

Kétszázezer forinttal segíti dolgozóit a Daniella
(Fotó: Daniellla Villamosság)

A cég a gyermekvédő világszervezetnek adakozott.

Hirdetés

Anyagi hozzájárulással is segíti munkatársait az idén 30 éves Daniella Villamosság a nehéz gazdasági helyzetben, szinte egyedülálló módon a magyar nagyvállalatok közül – tájékoztattak. 

Október 7-i sajtóközleményükben arról is írnak, hogy a munkavállalói elégedettség elérése mellett fontos számukra a jótékonykodás is. A legutóbbi – a UNICEF Magyarországgal közösen szervezett – adománygyűjtő akció során közel 3,5 millió forint támogatást sikerült összegyűjteni a rászoruló és szükségben szenvedő gyerekek számára. Az adománygyűjtés a Daniella Villamosság 31 telephelyén kihelyezett gyűjtőpontokon folytatódik. Mészáros Antónia, az UNICEF Magyarország ügyvezetője elmondta, nagyon jó érzés látni ezt a nyitottságot és segítőkészséget. – Az UNICEF 2023-ban is folyamatos és kiszámítható segítséget tud nyújtani a gyerekek alapvető szükségleteinek biztosításához. Hisszük, hogy az oktatás, az egészségügyi ellátás és a megfelelő életkörülmények biztosítása minden gyerek alapjoga – emelte ki.

Segítenek, ahol tudnak

A háromszoros MagyarBrands és Business SuperBrands díjas Daniella Villamosság bruttó 200 ezer forint egyszeri bértámogatást kapnak a munkavállalók. Hadnagy Ernő ügyvezető szerint ily módon is szeretnék segíteni a munkatársakat a nehéz gazdasági helyzetben. 

– Piacvezető pozíciónk nagyban köszönhető a kollégáink áldozatos munkájának. Felelősséggel tartozunk munkavállalóink és egyben családtagjaik jólétéért is. Családias működésünk értékei ebben rejlenek, így arra törekszünk, hogy a gyorsan változó világban stabil munkáltatói és anyagi hátteret biztosítsunk  minden daniellás dolgozónak – mondta.

adományDebrecenUNICEFDaniellla Villamosság

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés