Hirdetés

Udvari vécén szült egy fiatalkorú kismama

Szabolcsihír

2017.01.04. 15:16

Udvari vécén szült egy fiatalkorú kismama
fotó: Facebook

Váratlanul indult meg a szülés.

Hirdetés

Hirdetés

Mentőhelikoptert kellett hívni szerdán délelőtt Kékcsére, ahol egy fiatal nő terhessége 7. hónapjában, az udvari WC-n szülte meg magzatát. Úgy tudjuk, a szülés váratlanul indult be, a mentőket a fiatal édesanya szülei értesítették. Információink szerint a tapasztalatlan anyuka nem tudta, mit tegyen, közben a baba kihűlt.

A hírt, amit több, megbízható forrásunk is megerősített, a Facebookon osztotta meg egy kékcsei fiatalember, aki fotókat is posztolt. Ennek nyomán érdeklődtünk a település önkormányzatánál, ahol azt a választ kaptuk, az üggyel kapcsolatban nem adhatnak felvilágosítást. 

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr igazgatója a Szabolcsihír érdeklődésére az alábbi tájékoztatást adta:

"egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen egy koraszülött baba újraélesztését végezték a mentők, a helyszínre több mentőkocsi és mentőhelikopter is érkezett. A beavatkozások után az újszülöttet az ugyancsak riasztott koraszülött-mentő, az anyát pedig a mentőkocsi szállította kórházba."

 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés