Hirdetés

A Csősz-Platán Cégcsoport legújabb gyöngyszeme az Isuzu

civishir.hu

2018.11.07. 08:16

A Csősz-Platán Cégcsoport legújabb gyöngyszeme az Isuzu

Vadászoknak, erdészeknek, közüzemi cégeknek ajánlják elsősorban Nyíregyházán elérhető modelleket.

Hirdetés

Hirdetés

Haszongépjármű-családdal gazdagodott a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei cégcsoport egyre színesebb termékpalettája. Megérkezett az Isuzu Nyíregyházára, a Csősz-Platán Cégcsoport Kosbor utcai telephelyére. 
– Szép, tiszta, barátságos a környezet, van megfelelő tőke, ám ugyanolyan fontos tényező a tudás. Ezekből minden rendelkezésre áll itt, tehát megnyugtató az alap, amire építhetünk – mondta Andrew Prest, a WAE Kft. ügyvezetője a hivatalos ünnepségen, ahol bejelentették a Csősz-Platán Cégcsoport és az Isuzu között létrejött együttműködést.

Az Isuzu a japán autóipar egyik legnagyobb múltú cége. Az Ishikawa Automotive Works vezette be 1933-ban az Isuzut, ami nevét a folyóról kapta, amely az ország legősibb szent helyét szeli át, és aminek jelentése „ötven csengőcske”. Három esztendővel később a cég piacra dobta két léghűtéses dízelmotor modelljét, a DA6-ot és a DA4-et, melyek Japán első hazai gyártású és fejlesztésű dízel erőforrásai voltak. Ezek a kezdeti dízelek szolgáltak alapjául a későbbi Isuzu dízelmotoroknak. A második világháború után Japán romokban hevert. Az Isuzu élen járt az újjáépítésben. Ezzel a márkával szerződött a Csősz-Platán Cégcsoport, ahol komoly reményeket fűznek a haszongépjármű-szegmens fejlődéséhez.   

– Az Isuzu szeret biztonságos autókat építeni. Legyen szó teherautóról, buszról, vagy pick-up-ról, a megtervezésnél a biztonság az elsődleges szempontok egyike – folytatta Andrew Prest. – A sok törésteszt, az erőhatások digitális elemzése egyaránt a majdani utasok testi épségét biztosítja. A széles körű felhasználás eredményeként az Isuzut az egyik legjobb dízelmotor gyártóként ismerték el: az Opel, Renault, Hummer, Chevrolet és GMC gyárak is az Isuzu dízelmotorjai által kínált minőséget választják. Magyarországon a kilenc szereplős pick-up piacon a dobogós pozícióban vagyunk, és évről-évre növekedik az értékesítési mutató. 

– Sokat remélünk a Csősz-Platán Cégcsoporttal kötött együttműködéstől. A gazdaság jó passzban van, ez némi hátszelet biztosít. Ugyanazt a sikert várjuk, mint amit az ország többi pontján elértünk – tette hozzá végezetül Andrew Prest, aki maga is jó szívvel ajánlotta a dekoratív Kosbor utcai szalont.  

– Tizenegy éve foglalkozunk Isuzu-tartozékokkal. A gyártó alapállapotban kínálja a minőségi termékét, mi vagyunk azok, akik személyre szabjuk. Magyarán segítünk az importőrnek és a márkakereskedőnek abban, hogy a vevő elégedett legyen. Ehhez pontosan tisztázni kell a felhasználás módját és célját – jegyezte meg Rádi László, a Maxliner Kft. tulajdonosa. 

A Kosbor utcai szalonban szebbnél szebb Isuzu-modellekben lehet gyönyörködni. 

– Jó pár éve már kacérkodtunk egymással, de akkor még nem állapodtunk meg; most jött el a pillanat, amikor kijelenthetjük: termékpalettánk legújabb gyöngyszeme az Isuzu. Az a célcsoport kötődik hozzánk, amelynek kínáljuk a haszongépjárműveket. Vadászoknak, erdészeknek, közüzemi cégeknek ajánljuk elsősorban a modelleket. Köszöntjük az Isuzut a családunkban, biztos vagyok abban, hogy jól döntöttünk – fogalmazott Csősz Ferenc, az Csősz-Platán Cégcsoport tulajdonosa.

Az új ISUZU márkakereskedést és márkaszervizt a Nyíregyháza, Kosbor u. 2-4. szám alatt személyesen, vagy telefonon a +36 42 598 959-es számon kereshetik fel az érdeklődők. Aki inkább otthonról, kényelmesen szeret böngészgetni, akkor klikkeljen a www.isuzucsosz.hu weboldalra.  

Galéria

Csősz-PlatánIsuzu

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés