Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagyon dolgoznak az önkéntesek a LEGO nyíregyházi gyárában

| 2018. 12. 14. | 10:20:00
A LEGO® #BuildToGive kampány világszerte félmillió kisgyerekhez juttatja el a kreativitást.
Nagyon dolgoznak az önkéntesek a LEGO nyíregyházi gyárában
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A karácsony a nevetés, az öröm és az ünnepi vidámság időszaka kellene, hogy legyen, azonban sok gyermek és családja számára nehézséget jelent. Az idei évben a LEGO Csoport szeretné még derűsebbé varázsolni a szünidőt azon gyerekek számára, akiknek igazán szükségük lenne arra, hogy átéljék a játék élményét. A #BuildToGive kampány arra biztatja a rajongókat és a családokat, hogy ők is csatlakozzanak a kezdeményezéshez.

Az akció keretében a LEGO Csoport (helyi jótékonysági partnerei bevonásával) minden egyes megépített és megosztott LEGO® dísz után egy LEGO készletet adományoz, ezáltal 500 000 gyerekhez juttatják el a játék örömét világszerte.

Magyarországon a nyíregyházi LEGO gyár önkéntesei dolgoztak azon, hogy minél több rászoruló gyereket lepjenek meg valódi játékélménnyel.

Az önkéntesek az utóbbi napokban LEGO játékokat csomagoltak és dekoráltak, hogy örömet szerezzenek a környék kórházaiban és otthonaiban tartózkodó gyerekeknek. Többek között a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház gyermekosztályának lakóit lepték meg a karácsony előtti ajándékokkal.

Hirdetés
Hirdetés