Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Aljas indokból ölte meg apát és fiát Nyíregyházán

| 2019. 08. 27. | 18:23:00
Ha bebizonyosodik, hogy ő lőtt, akár élete végéig rács mögött maradhat az orosi kettős emberölés gyanúsítottja.
Aljas indokból ölte meg apát és fiát Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Letartóztatását indítványozza az ügyészség az orosi kettős emberölés gyanúsítottjának - közölte a Szabolcsihírrel Dr. Martossy György mb. főügyész.

[Beillesztett cikk: Szabályosan kivégeztek két embert Nyíregyházán – FRISSÍTÉS + FOTÓK]

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség indítványozza annak a gyanúsítottnak a letartóztatását, aki augusztus 26. napján két férfit lőtt le vadászpuskájával Nyíregyháza-Oroson.

A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított házastársa érzelmi kapcsolatba került a fiatalabb sértettel, amiről a gyanúsított 2019 júliusában tudomást szerzett.

Augusztus 26-án a gyanúsított házastársa megjelent a fiatalabb sértett családi házánál, szóváltás alakult ki közöttük. Ezt követően az asszony a gyanúsított tudomására hozta a sértettel való szóváltást, illetve közölte, hogy a sértett vele lekezelően bánt.

Erre a gyanúsított a lakásán magához vette az engedéllyel tartott vadászpuskáját, majd visszament a fiatalabb sértett házához. Ott előbb a gépkocsijában ülve célzott lövést adott le az udvaron tartózkodó sértettre, aki erre bemenekült a házába.

Ezt követően a gyanúsított kiszállt a gépkocsijából, majd az utcáról belőtt a lakóház ajtaján keresztül, és eltalálta a sértettet, aki a helyszínen elhalálozott.

A lövések zajára kijött az utcára a sértett édesapja, aki a szemközti házban lakott. Az idősebb sértett felelősségre vonta a gyanúsítottat, köztük szóváltás alakult ki, majd a sértett hátat fordított a gyanúsítottnak, és elindult a fia házához. Ekkor a gyanúsított hátulról lelőtte a sértettet, aki szintén a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség rövid időn belül elfogta a gyanúsítottat, aki beismerő vallomást tett.

[Beillesztett cikk: Mindent beismert H. Miklós, a nyíregyházi gyilkos]

Az ügyészség ezért indítványozta a gyanúsított egy hónapig tartó letartóztatásának elrendelését.

Az ügyben a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója augusztus 28. napján 9 órakor tart ülést, melyen dönt az ügyészi indítványról.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés