Hirdetés

Koronavírus: Nyíregyházán nem tanul iráni diák + FRISSÍTVE

Szabolcsihír

2020.03.05. 08:26

Koronavírus: Nyíregyházán nem tanul iráni diák + FRISSÍTVE
Fotó: Szabolcsihír

Betartják a protokollt.

Hirdetés

A Nyíregyházi Egyetemen nem tanul iráni diák - felelte a Szabolcsihír érdeklődésére a campus pr-referense azzal kapcsolatban, hogy szerdán bejelentették: Magyarországon is megjelent a koronavírus. Béres Tamás hozzátette: már korábban kézfertőtlenítőket helyeztek ki az intézményben, és betartják a fenntartó átal előírt protokollt.

Frissítés: a Nyíregyházi Egyetem a koronavírusra és a vírusos időszakra tekintettel prevenciós célzattal az egyetem nyolc épületének bejáratánál helyezett el kézfertőtlenítő eszközöket. Ezzel egy időben valamennyi egyetemi munkatárs és hallgató részére szöveges tájékoztató anyagot küldtünk ki a vírussal és a védekezéssel kapcsolatban. 

Az intézmény, csakúgy, mint valamennyi felsőoktatási intézmény és közintézmény a fenntartói utasításnak megfelelően fokozottan végez fertőtlenítést és takarítást az épületekben, illetve figyeli a dolgozók és a hallgatók egészségügyi állapotát

- tájékoztatott Halkóné dr. Rudolf Éva, a Nyíregyházi Egyetem Igazgatási és Humánpolitikai Központjának központvezetője. 

Hirdetés

Hirdetés