Hirdetés

Újabb oltási akciónapok Nyíregyházán

Szabolcsihír

2022.01.18. 18:39

Újabb oltási akciónapok Nyíregyházán
Fotó: MTI/Balázs Attila

Nem kell regisztráció, de érdemes előre egyeztetni a háziorvossal.

Hirdetés

Hirdetés

Az Egészségügyi Alapellátási Igazgatóság tájékoztatása szerint a január 21-22-én is akciónapokat hirdetnek a nyíregyházi háziorvosok, a hozzájuk tartozó lakosok számára.

Az oltások felvételéhez nem szükséges előzetes időpontfoglalás vagy előzetes regisztráció – legyen szó akár az első, második vagy a harmadik oltásról. Azonban kérik, hogy az előre tervezhetőség érdekében, az oltást igénybe vevő a szándékát lehetőség szerint előzetesen egyeztesse a háziorvosával.

Az oltásra mindenki vigye magával a TAJ kártyáját, a személyazonosító igazolványát, lakcímkártyáját, továbbá a korábbi oltások oltási lapját.

Oldalunkról letölthető azoknak a háziorvosoknak a listája és elérhetősége, akik a harmadik hétvégén, január 21-én pénteken (14.00 és 18.00 óra között) és január 22-én szombaton (10.00 és 18.00 óra között) várják az oltást kérőket.

Kása Brigitta aljegyző, a Nyíregyházi Operatív Munkacsoport vezetőjének tájékoztatása szerint az önkormányzat azokat a bokortanyákon élő lakosokat, akik a kiválasztott oltóhelyre más módon nem tudnak eljutni (kórházi oltópont, háziorvos) a tanyagondnokok közreműködésével, szállítással segíti az oltópontra való eljutásban. Ezt a Humán-Net Alapítvány 30/633 9187 telefonszámán kérhetik, a kiválasztott időpont előtti napon. A szállítást az alapítvány tanyagondnoki szolgálata végzi.

Letöltések

Fájlnév/Méret/FeltötveLetöltés

tajekoztatas_haziorvosi_oltopontok_3.pdf

(application/pdf)

171.7 kb

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés