Hirdetés

Ok nélkül ütött meg egy embert Nyíregyházán

police.hu

2023.01.25. 14:05

Ok nélkül ütött meg egy embert Nyíregyházán

A rendőrök fotó alapján keresik az elkövetőt és társát.

Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint január 21-én 22 óra 25 perc körül Nyíregyháza belvárosában, a Kossuth téren egy eddig ismeretlen személyazonosságú férfi, és a társaságában lévő nő odaléptek két egymással beszélgető férfihoz, és minden előzmény nélkül a páros férfi tagja egyszer ököllel arcon ütötte egyiküket.

Az ütés után a pár szó nélkül a Szent István utca irányába távozott, a bántalmazott férfi 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A bűncselekmény elkövetéséről a térfigyelő kamerarendszer felvételt rögzített, ami alapján keresik az eddig ismeretlen személyazonosságú férfit és nőt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit és nőt felismeri, és jelenlegi tartózkodási helyükről információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.
Nyíregyházasúlyos testi sértés

Hirdetés

Hirdetés