Hirdetés
Hirdetés

Csakfoci: Dzsudzsákkal nem először vetették le a mezt a szurkolók

| 2024. 10. 24. | 18:39:49
A debreceniek csapatkapitánya már átélt egy hasonlóan kellemetlen szituációt
Csakfoci: Dzsudzsákkal nem először vetették le a mezt a szurkolók
Dzsudzsák Balázs 2017. június 9-én nyilatkozik a köztévé sportcsatornájának, miután a magyar válogatott kikapott Andorrában (Fotó: M4Sport/YouTube)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Dzsudzsák már másodszor élhette át a kényszerű mezlevétel pillanatát - idézi fel a csakfoci.hu, annak kapcsán, hogy a Pakstól elszenvedett 5-0-s hazai vereséget követően a csalódott és dühbe gurult Loki-szurkolók lelocsolták a játékosokat, majd levetették velük a mezt is.

A debreceniek csapatkapitánya korábban már került hasonló helyzetbe. Egy évvel a sikeres Eb-szereplést követően, 2017. június 9-én a magyar válogatott 1-0-ra kapott ki az Andorra elleni világbajnoki selejtezőn, ami sokkolta a közvéleményt.

A Bernd Storck által irányított nemzeti csapatban Dzsudzsák viselte a csapatkapitányi karszalagot, és ő is hiába próbálta csitítani a kedélyeket (Storckkal együtt) amikor a csapat odament a szurkolók elé. Az Andorrába elutazott magyar drukkerek (a mostani, debreceni esethez hasonlóan) azt kiabálták: Vedd le a mezt!

- írja a csakfoci.hu, felidézve, hogy hét évvel ezelőtt Dzsudzsák a mérkőzést követő nyilatkozatában többeket kritizált, és a szidalmak emlegetése közben el is sírta magát.

További híreink