Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elterelik a kamionokat Kisvárdánál

| 2023. 12. 01. | 13:42:24
Túl nagy a forgalom.
Elterelik a kamionokat Kisvárdánál
Elterelik a kamionokat (Fotó: police.hu)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A rendőrség a közúti közlekedés biztonságára veszélyt jelentő helyzet megszüntetése érdekében letereli a főúton várakozó kamionokat Kisvárdán.

Az elmúlt napokban a záhonyi határátkelőhelyen extrém mértékben megnövekedett kilépő irányú tranzitforgalom miatt a határátkelőhelytől több kilométer hosszú sorban a 4-es számú főúton várakoznak az Ukrajnába kilépni szándékozó kamionok. Annak ellenére, hogy a rendőrség a közúti határátkelőhelyet teljes kapacitással üzemelteti a várakozási idő több óra is lehet teherforgalomban. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság a közúti közlekedés biztonságára veszélyt jelentő helyzet megszüntetése érdekében a főúton várakozó tehergépjárműveket 2023. november 30-ától Kisvárdánál a 4-es számú főútról a 4145-ös útra terelik. A kamionok a főútra rendőri irányítás mellett, szakaszosan Tiszabezdédnél térhetnek vissza.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a tehergépjárművek vezetőit, hogy fokozott figyelemmel, a rendőrök jelzéseinek, utasításainak megfelelően közlekedjenek, de az egyéb gépjárművel közlekedőket is fokozott óvatosságra intjük.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés