Hirdetés

Hetedhét országra szóló lakodalom személyi kölcsön igénylésével

Szabolcsihír | 2024. 04. 25. | 13:38:20
XXX
Hetedhét országra szóló lakodalom személyi kölcsön igénylésével
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az esküvő minden pár életében meghatározó mérföldkő, melyre szeretnének életük végéig emlékezni. Ugyanakkor ha egy kicsit tájékozódunk vagy körbekérdezünk az ismerősi körben, akkor könnyen rádöbbenhetünk, hogy az álomesküvő anyagilag igen csak messzire kerül tőlünk, ha nem áll rendelkezésre a megfelelő összeg.

Az expresszkolcson.hu online platformon személyi kölcsön kapcsán is rengeteg információ található. Ezt a hiteltípust szabadon használhatjuk fel, így ha az a célunk, hogy megvalósítsuk a tökéletes lagzit, esetleg az álom nászútra szeretnénk elutazni, akkor ez egy jó alternatíva lehet.

Az álomesküvő költségei

Ha vannak igényeink és már régóta tervezgetjük a tökéletes esküvőt, akkor könnyen arcul csapásként érhet minket az egyes tételek költsége. Amikor a leendő vőlegény elkezd eljegyzési gyűrűket nézegetni, hamar szembesül vele, hogy ezek az ékszerek egyáltalán nem olcsók. Főleg, ha a leendő menyasszonynak konkrét elképzelései vannak a gyűrű kapcsán.

Ha elhangzik a nagy kérdés és igen a válasz, akkor megkezdődhet az esküvőszervezés és az árajánlatok begyűjtése a szolgáltatóktól. Ahogy egyre jobban körvonalazódik a nagy nap és egyre inkább képbe kerülünk az árakkal, hamar azzal szembesülhetünk, hogy az álomesküvő képe egyre inkább távolodik tőlünk. Persze, lejjebb adhatunk az igényekből, azonban úgy fogjuk érezni, hogy óriási kompromisszumot kötöttünk.

Mitől függnek az árak?

Az egyik fő költség maga a helyszín. Minél extrább helyet választunk, annál mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni. A vendégszám szintén meg tudja dobni a költségeket, azonban ha nagy a család és a baráti társaság, akkor sok választásunk nincs, vagy meghívjuk őket vagy szelektálunk, ezzel sértődést kockáztatva. A létszámot figyelembe véve kell leadnunk a menürendelést, ami az árat is befolyásolja. A ruhák és szolgáltatók szintén súlyos százezreket jelentenek. Így a végső összeg könnyen több millió forintra rúghat, melyet sok pár nem engedhet meg magának.

Érjük be kevesebbel?

Az álomesküvő útjában elsősorban pénzügyi akadályok állhatnak, ugyanakkor ezt át lehet hidalni. A személyi kölcsön jó alternatíva lehet, mivel ingatlanfedezet nélkül igényelhetjük meg a szükséges összeget és arra használjuk fel, amire csak szeretnénk. Érdemes alaposan átgondolni az anyagiakat, valamint hogy hol tudunk csökkenteni a költségeken, túlzott kompromisszumok nélkül, hogy minél kisebb összeget kelljen igényelnünk.

Ha tudjuk, mekkora összegre van szükségünk, akkor érdemes több pénzintézetnél is érdeklődni, hogy a számunkra legoptimálisabb ajánlat mellett tudjunk dönteni. Az anyagiak birtokában semmi akadálya, hogy megvalósuljon a hetedhét országra szóló lakodalom, melyre mindig emlékezni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés