Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hollandiában fogták el a toplistás körözött magyar asszonyt

MTI | 2024. 06. 25. | 17:12:03
A Debreceni Ítélőtábla – mint visszaeső elkövetőt – 7 év letöltendő börtönre ítélte.
Hollandiában fogták el a toplistás körözött magyar asszonyt
Épp dolgozott, amikor mentek érte (Fotó: Illusztráció/freepik)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő 41 éves magyar nőt – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda június 25-én a police.hu oldalon. Azt írták, hogy a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérletének gyanúja miatt folytatott eljárást a 41 éves nővel szemben, majd őt a Debreceni Ítélőtábla – mint visszaeső elkövetőt – 7 év letöltendő börtönre ítélte.

A nő azonban "kivonta magát a kiszabott büntetés letöltése alól", ismeretlen helyre távozott, ezért vele szemben az Egri Törvényszék belföldi, majd április 15-én európai elfogatóparancsot adott ki.

A rendőröknek később olyan információ jutott a tudomásukra, hogy a nő külföldön, feltehetően Hollandiában tartózkodik. A KR NNI nyomozói az Európai Célkörözési Egységek Hálózatán (ENFAST) keresztül felvették a kapcsolatot holland kollégáikkal, majd megállapították, hogy a nő Nieuwveen településen dolgozhat, a falu egy üvegházakkal borított településrészén. Az éppen mezőgazdasági munkát végző nőt a holland rendőrök elfogták, kiadatásáról a napokban dönt a holland bíróság – áll a közleményben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés