Hirdetés
Hirdetés

Kutyamentés egy mátészalkai tanyán

katasztrofavedelem.hu | 2024. 09. 11. | 09:06:48
Egy fehérgyarmati iskolába darazsak miatt vonultak a tűzoltók.
Kutyamentés egy mátészalkai tanyán
Egy vizsla esett a víztározóba (Fotó: Illusztráció/pikist.com)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyitott víztározóba esett egy nagy testű kutya szeptember 10-én, kedden a mátészalkai Vágóház tanyánál. Az eb nem tudott magától kimászni. A helyi hivatásos tűzoltók emelték ki a kutyát, majd átadták a gazdájának - közölte összefoglalójában a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Teljes terjedelmében égett egy mezőgazdasági vontató a jándi Rákóczi úton. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók egy gyorssugárral fékezték meg a lángokat, amelyek másra nem terjedtek át. Személyi sérülés nem történt.

Darazsak költöztek egy fehérgyarmati iskola egyik ablakpárkánya alá, veszélyeztették az intézményben tartózkodókat. A helyi hivatásos tűzoltók avatkoztak be a helyszínen.

Nyerges vontatónak ütközött egy kisteherautó a 4-es főút 318-as kilométerszelvényénél, Kisvárda térségében. A kisvárdai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőröknek. Személyi sérülés nem történt.

Úttestre dőlt fákat, lehasadt faágakat távolítottak el motoros láncfűrészekkel a nyíregyházi, baktalórántházi hivatásos és a demecseri önkéntes tűzoltók a nyíregyházi Tüzér és Selyem utcáknál, Kántorjánosi és Hodász, valamint Demecser és Kék között.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés