Hirdetés
Hirdetés

Magyar Kupa: továbbjutott a Kisvárda

Szabolcsihír | 2024. 09. 14. | 18:16:12
A tizenegyesek döntöttek.
Magyar Kupa: továbbjutott a Kisvárda
Hosszú meccs volt! (Fotó: Kisvárda FC)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A III. Kerületi TVE ellen lépett pályára a Kisvárda szeptember 14-én a fővárosban. Az ünnepélyes kezdőrúgás után a hazaiak indították a játékot, akik a második percben már helyzetbe is kerültek; Szabó Martin fejlhetett tiszta helyzetből, de a kapuba nem jutott be a játékszer. A harmadik percben Matanovics lőtt 25 méterről alig mellé. Mindkét csapat lendületesen játszott, ám több szöglet után sem született gól. A 27. percben Szalka 22 méteres lövése a lécről vágódott a gólvonal elé.

A második félidő elején Matanovics és Hegyi is veszélyeztette a kapukat. Majd Jovicic megkapta a meccsen a második sárgáját, így a vendégek emberhátrányba kerültek, ám a hazaiak nem tudtak élni a helyzettel. A 92. percben Szőr kiugratása után Mesanovic adott jobbról középre, Gyurkó három méterről ballal a jobb sarok mellé lőtt.

A kétszer 15 perces hosszabbításban sem találtak be a csapatok a kapuba, így a tizenegyesek döntöttek. A Kerület kezdett, Bekker fölé lőtte, Mesanovic a kapu közepébe, 0–1. Fodor F. a jobb felső sarokba lőtte, Stefan a bal alsóba, 1–2. Pálvölgyi jobb alsó sarokba tartó lövését védte Kovács Marcell, Cipetic jobb alsó sarokba tartó lövése a kapufáról bepattan, 1–3. Szalka, a mezőny egyik legjobbja belötte, Camaj a jobb felsőbe lőtt, 2–4.

MOL MAGYAR KUPA: 3. FORDULÓ
III. KER. TVE–KISVÁRDA MASTER GOOD 0–0 – 11-esekkel: 2–4
Budapest, III. ker. TVE Sporttelep, 400 néző. V.: Iványi G. (Halmai K., Gergely M.)
III. KER. TVE: Hajagos – Hosszú Z. (Vámosi B., 115.), Erdei G., Fodor F., Bekker – Buda P. (Pálvölgyi, 81.) – Árva (Zajtai, 88.), Hegyi P. (Zsembery, a rendes játékidő után), Szalka, Vankó (Padla, 120.) – Szabó M. Edző: Harmati Tamás
KISVÁRDA: Kovács Marcell – Cipetic, Jovicic, Széles (R. Stefan, 32.), Chlumecky – Soltész I. (Szőr, a szünetben), Matanovics (Körmendi, 73.) – Soltész D. (Gyurkó, 73.), Bíró B. (Osztrovka, 98.), Szpaszics (Camaj, a szünetben) – Mesanovic. Vezetőedző: Révész Attila
Kiállítva: Jovicic a 68. percben

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés