Hirdetés
Hirdetés

Rutinos grúz válogatottal erősített a Nyíregyháza

nyiregyhazaspartacus.hu | 2024. 09. 06. | 18:43:01
A középpályás 61-szer öltötte magára a címeres mezt.
Rutinos grúz válogatottal erősített a Nyíregyháza
Nika Kvekveskiri aláírta a szerződését (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

61-szeres grúz válogatott középpályást igazolt a Nyíregyháza Spartacus FC – közölte honlapján a klub. A Szpari legújabb játékosa, Nika Kvekveskiri a nyári Európa-bajnokságon is pályára lépett.

A 32 éves középpályás legutóbb a Lech Poznant erősítette. A lengyel klubnál több mint három évet töltött, és több mint 120 tétmeccsen szerepelt, a 2021–2022-es idény végén bajnokok is lettek. Játszott BL-mérkőzéseken is, komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Tavaly 22 találkozón szerepelt a lengyel élvonalban, és egy gólja mellett két gólpasszt adott. Több együttes is szerette volna a nyáron szerződtetni, de végül a Szparinak sikerült megállapodnia vele.

- Komoly sikernek tartom, hogy ilyen futballkarrierrel rendelkező játékost meg tudtunk szerezni. Már az első tárgyalásoknál éreztem, hogy nagyon motivált, keresték olyan ligából, ahol anyagilag jobban járt volna, de karrierje miatt inkább a szakmai szempontokat tartotta szem előtt, főleg, hogy a válogatottban is szeretne tovább szerepelni. Ez is jelzi, nem levezetni jön hozzánk. Komplex játékos, a középpályán mind védekezésben, mind támadásban hatékony. Remélem, hogy tudásával nagy segítségünkre lesz – mondta Fekete Tivadar, sportigazgató.

Nika Kvekveskirivel 1+1 év opciós szerződést kötött a Nyíregyháza Spartacus.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés