Hirdetés
Hirdetés

Úri huncutság, vagy alapvető szükséglet az autó?

Szabolcsihír | 2024. 06. 27. | 18:44:56
XXX
Úri huncutság, vagy alapvető szükséglet az autó?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Autót fenntartani költséges mulatság, ez senki számára nem meglepetés. Gyakori használat mellett számolni kell az üzemanyagköltséggel, útdíjakkal, amortizációs kiadásokkal. Amennyiben csak alkalomadtán vagyunk rászorulva, akkor sem ússzuk meg a kötelező anyagi ráfordításokat, ilyen a műszaki vizsga költsége, a gépjárműadó, a biztosítás és még lehetne folytatni a sort.

Az újvonalas autómegosztó platform, a RentBen lehetőséget kínál arra, hogy autónk ne csak vigye a pénzt, hanem termelje is. Ha pedig nem rendelkezünk saját járművel, akkor igénybe vehetjük kölcsönzésre is országszerte. Nemcsak Budapesten, hanem különböző nagyvárosokban, például az autóbérlés Debrecenben is megoldható.

Fenntartási költségek

A legtöbben nem számolják ki tételesen, hogy pontosan mennyi pénzt visz el a saját autó fenntartása éves szinten, apránként nézve pedig a heti, havi tételek nem tűnnek olyan súlyosnak. Annyi azonban bizonyos, hogy még egy ritkán használt jármű fenntartása is százezres nagyságrendű tétel évente. Így már egyből nem tűnik aprópénznek, ráadásul ebből az összegből számos egyéb kiadást is lehetne fedezni.

Az autó bérbeadásával azonban könnyedén faraghatunk a költségeken, sőt, a negatív előjelet akár pozitívvá is varázsolhatjuk.

Az autómegosztó rendszer előnyei

Autónk bérbeadásának a legnagyobb gátját az képzi, hogy nincs meg hozzá a megfelelő platform, ami garantálná a biztonságos bérbeadási körülményeket, és kellő védelmet nyújtana mindkét oldal számára.

Legalábbis így volt ez az elmúlt időszakban. Az újvonalas RentBen autómegosztó alkalmazás viszont megteremti az ideális feltételeket. Minden bérbeadáshoz automatikusan szerződést generál, ami elektronikus formában bármikor elérhető okostelefonról, így nem kell bajlódni a papírmunkával.

A bérlés folyamata szintén úgy lett kialakítva, hogy az segítse a gyors, kényelmes, biztonságos és gördülékeny ügyintézést. Autónkat először is be kell regisztrálni, annak legfontosabb adatainak megadásával. Ezután a rendszer ajánl egy reális bérleti árat, ettől azonban enyhén eltérhetünk, de túlságosan egyik irányban sem érdemes. Szintén mi határozhatjuk meg, hogy hány napra, melyik időszakban legyen elérhető a jármű. Ha foglalás érkezik a kocsira, megnézhetjük a profilt, amelyikről az érdeklődés érkezett. Az adatlap lényeges információkat tartalmaz a személyről, valamint megjelenik rajta minden addig kapott értékelés.

Ha nem találjuk szimpatikusnak az érdeklődőt, nem vagyunk kötelesek elfogadni a bérlési szándékát, várhatunk másik jelentkezőre.

Fenntarthatóság, a jövő megoldása

Az autómegosztás ezen formája összehozza az igényeket, pénztárcabarát és sokkal fenntarthatóbbá teszi az autózást. Nő a járművek kihasználtsága, ami egyszerre környezetbarát, illetve a közlekedés színvonalát is emeli, főleg a forgalmas nagyvárosokban.

Hirdetés
Hirdetés