Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vége a magányos estéknek! Jöhetnek a szenvedélyes éjszakák!

Szabolcsihír | 2024. 04. 18. | 13:33:50
XXX
Vége a magányos estéknek! Jöhetnek a szenvedélyes éjszakák!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szingliként nem kell minden este bekuckózni a kakaónkkal vagy teánkkal a TV elé, hogy búslakodjunk. Az egyedülálló nőknek is vannak igényei, méghozzá nem is akármilyenek! Nem kell az ujjainkra bízni az örömszerzést, hiszen kedvező áron nagyszerű vibrátorok állnak rendelkezésre!

Az Erotikamarket.eu szexjáték nagykereskedés (Sex Toys Wholesaler) hatalmas választékkal rendelkezik a női örömszerzők terén. Akár a sokadik pajkos játékszerünket keressük, akár az első vibrátorunkat szeretnénk megkeresni, a kínálatban megtaláljuk. Ahhoz, hogy jó döntést hozzunk, érdemes megismerni az egyes típusokat.

Klasszikus, hüvelyi vibrátor

Az egyszerű, egyenes, hosszúkás alakú játékszerek kezdő és haladó önkielégítők számára egyaránt tökéletesek. Mondhatni kötelező darabnak számítanak egy nő éjjeliszekrényében. A kínálatban különféle vastagságú és hosszúságú darabok találhatók. A legjobb, ha bőrbarát anyagból készült, több intenzitási szinttel rendelkező típust választunk.

Csiklóvibrátor

A nők jelentős része csak úgy tud elélvezni, ha a csiklója is izgatva van. Emiatt rendkívül népszerűek a csiklóizgatók. A másik nagy előny, hogy nagyon kis mérettel rendelkeznek, így diszkréten tárolhatjuk, és akár a nyaralásra, utazásra is magunkkal vihetjük.

G-pont vibrátor

A G-pont vibrátorok a G-pont stimulálására szolgálnak. Enyhén ívelt formájukkal kifejezetten a G-pont izgatására lettek kifejlesztve ezek a típusok.

Léghullámos csiklóizgatók

Ezek a típusok különösen népszerűek, mivel olyan speciális technológiával vannak ellátva, melynek köszönhetően olyan érzése lehet a nőnek, mintha odalent egy gyengéd nyelv kényeztetné a csiklót. Az erőteljes orgazmus biztosított ezzel a játékszerrel!

Vibrációs tojás

A vibrációs tojások nem csak önkielégítésre, hanem akár előjátékhoz is remekül használhatók. Gyakran távirányító is jár hozzájuk, így akár szó szerint partnerünk kezébe adhatjuk az irányítást.

Párvibrátor

A párvibrátor azoknak a pároknak ideális, akik előszeretettel vonnak be szexuális játékokat az együttlétekbe. Ezek az eszközök a közös örömszerzésre szolgálnak. A vibrátor kialakítása lehetővé teszi, hogy a pár mindkét tagja élvezze az eszköz által keltett kellemes vibrációt.

Análvibrátor

Vannak, akik a hátsó élvezetek gondolatát is visszautasítják, míg mások előszeretettel élnek át efféle örömöket. Ha az utóbbi táborba tartozunk, akkor érdemes beszerezni egy análvibrátort. Ezek a típusok egy kiszélesedő talppal vannak ellátva az egyik végükön, így megakadályozva, hogy az eszköz esetleg felcsússzon. A keskeny, egyre szélesedő forma megkönnyíti a felhelyezést, így akár kezdők számára is tökéletes, de ez esetben érdemes egy kisebb darabot választani.

Hirdetés
Hirdetés