Hirdetés

Hirdetés

Tavaszias meleg lehet szilveszterkor

MTI

2021.12.27. 16:12

Tavaszias meleg lehet szilveszterkor
(Fotó: illusztráció)

Sajnos mifelénk, északkeleten mérhetik az alacsonyabb értékeket.

Hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint jövő héten is folytatódik a télies időjárás, többfelé lehetnek mínuszok és helyenként további ónos eső, havazás is várható. Ezzel együtt erősödik a nappali felmelegedés, szilveszterkor néhol 15 Celsius-foknál is melegebb lehet.

  • Pénteken, szilveszter napján a Dunántúlon a nap is kisüthet, ugyanakkor a keleti országrészben hosszabb ideig borult maradhat az ég. Elszórtan előfordulhat eső, a nap második felében csökken a csapadék esélye. Hajnalban 0 és plusz 9, kora délután plusz 5 és 16 fok között alakul a hőmérséklet, északkeleten mérhetik az alacsonyabb értékeket.
  • Szombaton, újév napjára virradóra többfelé képződhet köd. Napközben nagyobb eséllyel északkeleten helyenként előfordulhat eső, záporeső. A minimumok 0 és plusz 7, a maximumok 5 és 15 fok között alakulnak.
  • Vasárnapra virradóra is nagy területen képződhet köd, amely napközben többfelé tartósan is megmaradhat. Napos és felhős területek tehát egyaránt lehetnek, számottevő csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 6, a maximumhőmérséklet plusz 4 és 9 fok között valószínű.
időjárásszilveszter

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés