Hirdetés

Hirdetés

Novemberhez képest nem rossz a 12-16 fok

Időkép

2022.11.05. 16:05

Novemberhez képest nem rossz a 12-16 fok
A kép illusztráció (Pikist)

Biztató az időjárás-előrejelzés.

Hirdetés

Az Időkép előrejelzése szerint vasárnap kezdetben az északi és középső tájakon még több helyen eshet, délután azonban már csak néhol fordulhat elő kisebb, eső zápor. A középső tájakon marad felhősebb az ég, máshol hosszabb-rövidebb napos időszakokra készülhetünk. Az északi-északkeleti szelet nyugaton és északkeleten kísérhetik élénk lökések. Hajnalban 6 és 10 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben 11-16 fokra számíthatunk.

Hétfőn kezdetben felhős, helyenként párás, ködös idő várható. Reggel a Dunántúlon, délután a déli és keleti tájakon fordulhat elő eső. Napközben a Dunántúlon felszakadozik a felhőzet és kisüt a nap, máshol többnyire felhős időre számíthatunk. Nem lesz jelentős a légmozgás. Hajnalban 3-10, kora délután 9-16 fok között alakulhatnak a maximumok.

Kedd reggelre többfelé képződik pára, köd, alacsony szintű rétegfelhőzet, ami napközben északkeleten tartósan megmaradhat. Máshol túlnyomóan napos idő várható, csapadék nem valószínű. A délies szél a Dunántúlon megélénkülhet. Hideg lesz a reggel, 2-9 fok ígérkezik, napközben pedig 12-16 fokra van kilátás, de a tartósan felhős, ködös területeken 7-11 fok között alakulhat a hőmérséklet.
Szerdán is ködös, párás idővel indulhat a reggel, ami egyes tájakon tartósan megmaradhat, másutt viszont többnyire napos, fátyolfelhős idő ígérkezik. A csúcshőmérséklet 13-17 fok között várható, de a felhős tájakon 10 fok körüli maximumok lehetnek.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés