Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Így tényleg nincs elég parkoló Nyíregyházán

| 2019. 10. 23. | 17:43:00
Csapatjátékosnak nemigen alkalmas az ilyen autós.
Így tényleg nincs elég parkoló Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Folyton panaszkodunk, hogy nincs elég parkolóhely Nyíregyházán, ami igaz, de ha egy kicsit odafigyelnénk, hol és hogy állunk meg, nem sokkal, de valamivel jobb lenne a helyzet.

A fenti képet a Szabolcs trafi/utinfo oldalon osztotta meg valaki. Teljesen mindegy, hol készült a fotó, bárhol ugyanezt tapasztaljuk a városban. Ha fizetős a parkoló, ha nem. Állatira nem figyelünk egymásra.

Naponta bosszankodunk azon, hogy farral beállni képtelen polgártársank azért mégis megpróbálják a lehetetlent, betolatnak egy helyre, és elfoglalnak mindjárt hármat. Hogy miért nem mindegy például a képen látható parkolóba orral vagy farral beállni, nehéz volna eldönteni, mert hely bőven van a két sor között.

Van, akinek szemből sem sikerül (hogy ment át a vizsgán?!), mert például a kép bal alsó sarkában látható kék autó is állhatott volna kicsit arrébb, meg a kis pirosnak sincs igazán mérettudata. Lehet persze azzal védekezni, hogy "azért nem tudtam rendesen beállni a parkolóhelyre, mert mellettem egy motor állt".

Jó. De ennyi?!

Cs.K.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés